Sivana neix a la platja de Pals en 2016 amb una guingueta, on la gastronomia, l’ambient desenfadat i el paisatge eren i són els principals protagonistes. Aquest espai i l’experiència aportada als clients es va convertir en un estil de vida, en una manera d’entendre la vida i sobretot en un imprescindible de la Costa Brava i l’Empordà.

Pel qual la marca va evolucionar i es va traslladar al bosc, amb la idea de portar la frescor i la informalitat de la platja en un lloc idíl·lic envoltat de naturalesa, construint així el restaurant Sivana Bosc.

Després d’aquest nou èxit i de constatar que Sivana no és només gastronomia, sinó un estil de vida, es va decidir reunir talents locals i expandir-nos en el món de la moda i el disseny. Així sorgeix la marca Sivana Taller, per a poder fer partícip al nostre client amb la filosofia Sivana, a través de la manera de vestir-nos.

Inspiració

Aquesta primera col·lecció té una clara influència de l’Empordà. La marca Sivana va néixer a la Costa Brava i ha crescut en la mateixa zona, per tant, seguim la línia de la marca per a inspirar-nos. Plasmar l’Empordà i la seva riquesa en cada peça.

Els seus vents, les cales, les platges, arrossars, el Montgrí, les Gavarres, la seva vegetació… Inspirar-nos ens el colors, en les textures, el moviment per a intentar transmetre tota aquesta influència en la col·lecció.

Tons naturals, fruit de l’harmonia que desprenen les terres.

Textures abstractes i uniformes, plasmant roques, platges, troncs dels arbres, la mar, el cel…

Peces fresques i amb moviment, reflectir el vent, la Tramuntana, els arbres movent-se al seu ritme, la mar.

Concepte

Sivana, no sols és moda i gastronomia, Sivana és un estil de vida. Lliure, fresc, informal. El nostre objectiu és donar experiències als nostres clients, fer-los formar part del nostre oasi, de la nostra manera de viure i de la nostra vida.

Vivint un dia Sivana t’emportes una experiència d’alliberament en un mateix on provant-te la roba en un lloc idíl·lic, amb un bon servei gastronòmic i amb un clima sobri, t’adones que arribes a formar part d’una experiència en comú.

Proximitat

Les nostres peces estan dissenyades i fabricades per artistes locals. Valorem molt el talent de la gent de les nostres terres i els productes que ens dóna, per això cuidem i volem a la gent d'aquí.

Qualitat

Cuidem fins l'últim detall, amb l'objectiu d'oferir el millor producte per a la marca. L'honestedat i l'exigència són valors bàsics de Sivana Taller.

Benestar

L'objectiu és que el client es senti còmode, part d'una filosofia on no hi ha barreres ni culturals ni físiques.

Sostenible

Donem èmfasi a l'entorn on vivim, tenim cura de la terra i la respectem, produint amb materials sostenibles i de proximitat.

Dinàmica

Sivana Taller és moda i dinamisme, canvis, esdeveniments, és l'essència compartida, que té com a finalitat viure una experiència Sivana.

Valor Propi

Som transparents, no busquem les diferències i el client es troba còmode en un ambient desenfadat.

Previous
Next
Shopping Cart